روزنامه شرق پزشکیان را از هرگونه بداههگویی برحذر داشته و سعی کرده است بر نحوه گفتار و بیان او نیز تأثیر بگذارد تا جایی که نوشت: «ایشان باید و باید و باید، قبل از تعیین ترکیب کابینه، یک تیم رسانهای چابک، فعال و باانگیزه تشکیل بدهد. یک تیم رسانهای که زیر پایش پوست خربزه نگذارد و با گفتن اینکه تو خودت باشی بهتر است، او را تشویق به بداههگویی نکند.»
به گزارش جهاننیوز، روزنامه اصلاحطلب هممیهن با مدیرمسئولی غلامحسین کرباسچی، دیروز در بین عناوین مهم خود، مطلبی با عنوان «کت تن کیست؟» به موضوع کت پوشیدن پزشکیان در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری پرداخت. تا پیش از این کمتر تصاویری میتوان از پزشکیان یافت که در آن ملبس به کت و شوار بوده باشد، از همین رو هممیهن نوشت: «در اولین پلانهایی که از پوشش جدید ایشان به رسانهها رسید، میزان شوقمندی مخاطب هم افزون شد! و در شبکههای اجتماعی داخلی و خارجی دربارهاش نوشتند! اینکه مشاهده کردند رئیسجمهوری که با آن همه اشتیاق انتخاب کرده بودند، موافقت کرد که پوشش رسمیتری بپوشد. هرچند صرف پوشیدن یا نپوشیدن کت، لامحاله نمیتواند دلیلی بر موفقیت در سایر امور باشد، ولی میتواند گزارهای را پررنگتر نشان دهد؛ اینکه جناب پزشکیان نشان داد به شعار انتخاباتیشان که مشورتپذیری از کارشناسان بود، پایبند هستند. به حتم افراد زیادی به ایشان توصیه کردند که کت را نیز امتحان کند، حتی آقای فیاض زاهد نیز چندی پیش خبر از موافقت آقای رئیسجمهور با پوششهای دیگر داده بودند»!
این روزنامه اصلاحطلب در ادامه با ذکر جمله «به هر حال این کت ریاستجمهوری نشان داد که کت تن کیست!»، تلویحاً به نقش مؤثر مشاوران پزشکیان در تصمیمگیریهای او حتی در تعیین نوع پوشش ایشان اشاره کرده است. اما اصلاحطلبان در تعیین تکلیف برای رئیسجمهور منتخب به نوع پوشش او هم اکتفا نکرده و گام را فراتر گذاشتهاند. روزنامه شرق پیش از این در مطلبی به انتقاد از ادبیات پزشکیان پرداخته و پیشنهاد کرده بود ایشان کمتر حرف بزند و در برخی موارد اصلاً حرف نزند!
روزنامه شرق یک روز پیش از تنفیذ پزشکیان، در این مطلب نوشته بود: «جناب پزشکیان باید بپذیرد که دیگر خودش نیست و نمیتواند و نباید هم که خودش باشد و این سخن که «نکته مثبت پزشکیان این است که خودش است»، اتفاقاً الان میتواند نکته منفی او بشود و لازم است تا توجه کند که بعد از این دیگر نباید بداهه و بدون آمادگی قبلی سخنی بگوید و اصلاً نباید زیاد حرف بزند و گاهی اصلاً نباید که حرف بزند.»
شرق در ادامه مطلب خود پزشکیان را از هرگونه بداههگویی برحذر داشته و سعی کرده است بر نحوه گفتار و بیان او نیز تأثیر بگذارد تا جایی که نوشت: «ایشان باید و باید و باید، قبل از تعیین ترکیب کابینه، یک تیم رسانهای چابک، فعال و باانگیزه تشکیل بدهد. یک تیم رسانهای که زیر پایش پوست خربزه نگذارد و با گفتن اینکه تو خودت باشی بهتر است، او را تشویق به بداههگویی نکند.»
اینکه رئیسجمهور کشور مهمی مثل ایران باید پروتکلهای رفتاری و گفتاری را رعایت کند، یک امر کاملاً بدیهی است. آقای پزشکیان هم از روز تنفیذ حکم ایشان از سوی رهبرمعظم انقلاب به عنوان نماینده ملت بزرگ ایران شناخته میشوند و موظف به رعایت این موارد هستند. اما تلاش رسانههای اصلاحطلب برای تأثیرگذاری بر اختیارات شخصی پزشکیان و دعوا بر سر پوشش و گویش ایشان در صحنه افکار عمومی، این سؤال را در ذهن مخاطبان ایجاد میکند که آیا عدهای در پشت پرده سعی دارند در کوچکترین تصمیمات رئیسجمهور نیز دخالت کنند؟!